Маестро Йордан Камджалов и Деси Тенекеджиева, заедно с Genesis Оrchestra

...
Маестро Йордан Камджалов и Деси Тенекеджиева, заедно с Genesis Оrchestra
Коментари Харесай

Камджалов и Деси Тенекеджиева с Коледна приказка

Маестро Йордан Камджалов и Деси Тенекеджиева, дружно с Genesis Оrchestra ще показват своята КОЛЕДНА ПРИКАЗКА за първи път тази година в Бургас. Спектаклите ще са два от 17ч. и 19ч. на 27-ми декември в Културния Дом НФХ. Коледната магия ще продължи на 29-ти декември за трета поредна година и във Варна, само че този път на сцената на Фестивалния комплекс и с изцяло нова стратегия, като и в морската столица спектаклите ще бъдат два от 17ч. и 19ч.

 

Вълшебно красивите Коледни концерт-спектакли са подарък за всички сетива. Публиката ще се наслаждения на класики на Вивалди, Пиацола и Пучини, изпълнени от изумителните млади гении, лауреати и стипендианти на Фондациите „ Стоян Камбарев “ и „ Йордан Камджалов “: Мария Славова (сопран), Сара Чакърова (маримба, ксилофон), Георги Димитров-Жожо (китара), Стоян Караиванов (бандонеон), Александър Зайранов (цигулка), Калина Андреева (контрабас) и Илина Илиева(виола). Всички те са измежду най-изявените и даровити млади музиканти в региона си в света и са печелили редица елитни интернационалните състезания и оценки.

 

Номинирани или носители на най-престижния приз за млади гении в България - Наградата за Полет в Изкуството " Стоян Камбарев “. От години маестро Камджалов и едноименната му Фондация гледат в една посока с актрисатаи продуцент Деси Тенекеджиева - основател и подстрекател на Фондация " Стоян Камбарев ".

 

Кинозвездата се завръща особено за концертите от  Лос Анжелис и с изключение на като режисьор на спектаклите, Деси ще потопи публиката в магията на Коледата и любовта, посредством определени поетични мисли и стихове. КОЛЕДНА ПРИКАЗКА е част от обичайните взаимни креативен и духовни пътувания на двамата изявени актьори. През февруари 2021, бе премиерата на първоизточника на арт плана ЛЮБОВ с поредност от спектакли в зала България, Плевен и Варна. Официален сътрудник, за трета година на концертите е БАТ - България. Екипът на музикалния театър благодари и за другарството на IDEAcomm, ПРИЗМА Светлинни решения и на Bridal Fashion.

 
Тийзър:
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР