Маестро Пламен Джуров се завръща в родния си град с

...
Маестро Пламен Джуров се завръща в родния си град с
Коментари Харесай

Проф. Пламен Джуров се завръща в родния Плевен с концерта Класика и Романтизъм

Маестро Пламен Джуров се завръща в родния си град с концерта " Класика и Романтизъм ", заяви Българска телеграфна агенция. Гостуването на проф. Джуров ще бъде един от най-силните акценти в деянията, отдадени на коледните и новогодишните празници в Плевен. Засега, макар взетите противоепидемични ограничения от здравните управляващи, културният живот в града предлага разнородни събития, които притеглят многочислени фенове.

Под диригентството на маестро Пламен Джуров Плевенската филхармония, в която той е почнал своята сполучлива кариера, ще извърши две знакови произведения - Симфония концертанте за цигулка, виола и оркестър от Волфганг Амадеус Моцарт и Симфония в ре минор от Цезар Франк. Известният диригент се е доверил за солисти на изявени музиканти - Чавдар Вълков (цигулка), концертмайстор на Плевенската филхармония, и Евгени Ноев (виола).

За улеснение на меломаните, преди концерта във фоайето на читалище " Съгласие 1869 " ще работи изнесена мобилна лаборатория за бързи безвъзмездни антигенти проби за искащите слушатели, които са се снабдили с билети.

Програмата ще бъде показана в концертната зала " Емил Димитров " на читалище " Съгласие 1869 " на 2 декември от 19 ч.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР