Мадридският „АС” бързичко си намери нещо като изкупителна жертва след

...
Мадридският „АС” бързичко си намери нещо като изкупителна жертва след
Коментари Харесай

Изгоненият за Реал купувал кон за 50 хиляди преди загубата

Мадридският „ АС” бързичко си откри нещо като изкупителна жертва след провалянето 0:1 от Майорка в Ла Лига. Тази нежелана роля очевидно се падна на десния краен защитник Алваро Одриосола, който беше изпъден за два жълти картона против островитяните.

60-милионна покупка и към момента загадка за Реал Мадрид

Именно той беше надигран прекомерно леко от Лаго Жуниор при откриващия гол за новака в елита, а четвърт час преди края остави отбора си с 10 души след второ публично предизвестие. Със сигурност би било прекомерно незаслужено отговорността за отрицателния резултат да леген единствено върху неговите рамене.

Въпреки това 23-годишният получи по-специално внимание от „ АС”, който акцентира на обстоятелството, че в часовете преди срещата испанският национал се е отдал на своята огромна пристрастеност – конете. Одриосола е отдавнашен почитател на всичко обвързвано с благородните животни и даже има лична конюшна. По тази причина в съботния ден той взел присъединяване в наддаване, на което са били продадени 64 жребци на възраст от 1 година. Футболистът е закупил най-скъпия от тях, като предлагането му по телефона достигнало до впечатляващите 50 хиляди евро.

Очевидно с тази информация очевидно цели да акцентира, че вниманието на футболиста е било раздвоено преди срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР