Мадона винаги е била провокативна. Особено в зората на 90-те

...
Мадона винаги е била провокативна. Особено в зората на 90-те
Коментари Харесай

Когато Мадона е на 65 г., но не се срамува да покаже гърдите си

Мадона постоянно е била провокативна. Особено в зората на 90-те години, когато бе на върха на славата си. И макар че певицата към този момент е на 65 години, тя не стопира да провокира почитателите си. Често го прави с разголени фотоси.
 Мадона откри Celebration World Tour - първи величествен концерт на певицата в Лондон
Грандиозното завръщане на Мадона

Само четири месеца след хоспитализирането ѝ

По мотив наскорошния си концерт в Барселона като част от турнето The Celebration Tour Мадона показа серия от фотоси от шоуто в обществените мрежи. Публикува обаче и няколко еротични свои фрагменти.

Певицата театралничи в корсет, мрежест чорапогащник, сини сатенени ръкавици и с воал на главата, напомнящ за подобен на монахиня. Визията беше допълнена от солидни огърлици под формата на кръстове, също на религиозна тема. На един от фрагментите обаче гърдите на Кралицата на попа са напълно леко прикрити с транспарантен бял плат и ясно се виждат зърната ѝ.

Последователите на звездата реагираха на обявата по разнообразни способи. Някои се възхитиха от обстоятелството, че даже толкоз години след началото на кариерата си певицата не изневерява на себе си и продължава да шокира публиката. Други обаче я приканиха да спре, да стартира да се държи " съгласно възрастта си " и в случай че е допустимо да употребява " по-малко фотошоп ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР