Мадона разкри, че е била въведена в изкуствена кома за

...
Мадона разкри, че е била въведена в изкуствена кома за
Коментари Харесай

Мадона: Бях мъртва 48 часа, бъбреците и дробовете ми отказаха!

Мадона разкри, че е била въведена в изкуствена кома за 48 часа до момента в който е била приета в болница с бактериална зараза. 65-годишната певица описа по време на турнето си в Бруклин, в събота вечерта, за ужасяващия си здравословен проблем през юни, който я накара да бъде призната в интензивно поделение след претърпяна белодробна и бъбречна непълнота. 

Обръщайки се към тълпата, Мадона стартира своята изповед: " Дори не си спомням; Припаднах на пода в банята си и се разсъниха в интензивното... Бях в изкуствена кома 48 часа. Тя ми избави живота. "

Мадона, която следва кабала от 1996 година насам, благодари на своя преподавател по кабала, който бил до нея в болничното заведение, като сподели, че неговият е бил „ единственият глас, който чух,  докато бях в кома ".

Тя разкри:  " Единственият глас, който чух, беше неговият. Чух го да споделя: " Стисни ми ръката " ` 

Мадона продължи, като благодари на децата си, че са били до нея в болничното заведение. „ Когато за първи път пристигнах в схващане и видях моите шест невероятни деца да седят към мен - апропо, трябваше съвсем да умра, с цел да събера всичките си деца в една стая. "



Певицата беше в интензивното поделение няколко дни, откакто се болести със сериозна бактериална инфекци “. 

Доклад сензационно твърди, че тя е претърпяла изострен септичен потрес и е била съживена с лекарство, което нормално се употребява за лекуване на свръхдози.

В момента тя е в американската част от турнето си и показа голям брой фотоси зад кулисите преди концерта си във Вашингтон в понеделник.  

Мадона описа на почитателите си за болничните си тествания и до момента в който беше на сцената в Париж: „ Бях в болничното заведение. Бях в интензивното. Белите ми дробове не работеха, не дишах сама. "

Тя продължи: „ Бъбреците ми отхвърлиха. Бях инфектирана с някаква бактерия, за която никой не знаеше. И има 40% смъртност. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР