Секссимволът на съвременното българско кино Асен Блатечки, който през зимата

...
Секссимволът на съвременното българско кино Асен Блатечки, който през зимата
Коментари Харесай

Вижте новия спортен звяр на Асен Блатечки за 120 бона

Секссимволът на актуалното българско кино Асен Блатечки, който през зимата шофираше мощен джип, в този момент се е качил на спортна кола. Актьорът се придвижва из София с „ Форд Мустанг “ за 120 бона и натиска крепко газта на местата, на които е разрешено. Така го снимаха папараците на най-тиражния столичен седмичник " Уикенд ".

Екранният Десподов от „ Есента на демона “ има и още един автомобил от същия модел, който обаче е създаден преди повече от половин век. Колекционерският ретро „ Мустанг “ от 60-те има потребност от реституция и с възобновяване му са се заели другари на артиста. Когато колата стане подготвена, ще коства луди пари.



Газ до дупка

Блатечки е притежател и на спортна „ Хонда прелюд “, зад чийто волан сяда рядко, само че все пак няма желание да я продава и показва, че има сантименти към този автомобил.

В момента, в който 53-годишният артист попаднал в обективите на папараците, бил леко брадясал и облечен лятно – по тениска. Приятелката му Елеонора, с която любовта им процъфтява с всеки минал ден и от известно време живеят под един покрив, не била с него в автомобила.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР