МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Петима от републиканските членове на Конгреса

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Петима от републиканските членове на Конгреса
Коментари Харесай

Републиканците в Уисконсин молят либералното правосъдие да не разглежда дело за пренасочване

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Петима от републиканските членове на Конгреса на Уисконсин, дружно с следения от Републиканската партия законодателен орган, молят най-новия демократичен член на Върховният съд на щата да не преглежда дело за пренасочване, което има за цел да преначертае картите на Конгреса преди изборите през ноември.

Съдът към момента не е решил дали да прегледа делото, заведено този месец от Elias Law Group, Демократична адвокатска адвокатска фирма, основана в столицата на страната. Съдът към този момент анулира направените от републиканците щатски законодателни карти и е в развой на установяване какви ще бъдат новите линии.

Новият иск твърди, че решението от предишния месец, нареждащо нови щатски законодателни карти, отваря вратата към най-новото предизвикателство, фокусирано върху линиите на Конгреса.

Републиканците желаеха в този случай арбитър Джанет Протасевич да си направи отказ въз основа на мнения, които тя направи по време на акцията си, наричайки законодателните к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР