Мадан. Хората в Смолянско навсякъде се радват, че има местен

...
Мадан. Хората в Смолянско навсякъде се радват, че има местен
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Марин Захариев в Мадан: Добрата среда за живот тук се дължи на десетките реализирани европейски проекти

Мадан. Хората в Смолянско на всички места се радват, че има локален претендент, който да поддържат в идния избор за Европейския парламент и показват задоволство от работата на държавното управление, съобщи кандидат-евродепутатът от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Марин Захариев след срещата с поданици на Мадан през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Заедно с него бе и някогашният евродепутат от Родопите Владимир Уручев.
„ В Мадан се интересуват дали еврофондовете ще работят и отсега нататък. Помнят интервала, в които Европейска комисия ни беше спряла заплащанията поради неработещи и проблематични държавни институции преди 2009 година Имаше хора, обезпокоени, че след 2020 година пари повече няма да влизат от Европейски Съюз в България, че се стопират дотациите изцяло. Обясних им, че това е подправена вест, тъй като в действителност бюджетът за България е повишен за идващия програмен интервал “, уточни Захариев.
По думите му в Мадан е основана добра среда за живот, с помощта на десетките европейски планове и тези, които са финансирани от държавното управление. Безработицата е ниска, изключително при мъжете тя е сведена до най-малко, защото на територията на общината действа едно от огромните минни предприятия в страната.
Захариев беседва и с изпълнителния шеф на рудодобивното сдружение инж. Сергей Атанасов, който съобщи, че предприятието обезпечава работа на повече от 800 души. Хората споделиха с претендента за евродепутат, че се усеща смяна след отварянето на пункта при Златоград, тъй като минава по-голям поток през града. Надяват се с откриването на граничния пункт при Рудозем още повече да се съживи стопанската система в региона.
„ Надяваме се Мадан да поддържа тези претенденти за Европейския парламент, които са потвърдили, че отстояват българския интерес и да дадат своя мощен глас за най-хубавата листа - представителите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили “, акцентира Марин Захариев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР