Мачовете от ще се излъчват в каналите на Българската национална

...
Мачовете от ще се излъчват в каналите на Българската национална
Коментари Харесай

Националната телевизия и "Нова броудкастинг" ще излъчват мачовете от световното

Мачовете от ще се излъчват в каналите на Българската национална телевизия и " Нова броудкастинг груп ". Всичките 64 мача дуела ще бъдат разпределени поравно сред тях.

Световното в Катар ще се организира в края на годината, а българският народен тим няма да взе участие.

Мачът на откриването на 21 ноември, в който домакините ще дебютират на международни финали, както и финалът на 18 декември ще се излъчват и от Българска национална телевизия, и от " Нова ". Другите две срещи, които редом ще бъдат излъчени от двете медии, са среща от груповата фаза на 28 ноември и дуелът за третото място.

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков съобщи, че се приготвят " атрактивни и съвременни студийни стратегии, в които ще научите най-важното за мондиала ". " Благодарение на професионализма и опита на екипа ни от коментатори, редактори, кореспонденти и оператори, феновете ни ще могат да съпреживеят футболните страсти ", добави той в известие до медиите.

" Партньорството с публичната телевизия към този момент се потвърди през годините. След взаимното лъчение на две европейски шампионати по футбол, тази година ще дадем опция на футболните фенове в България да се насладят на едно от най-гледаните спортни надпревари в света още веднъж дружно. Радвам се да разглася, че в каналите на " Нова броудкастинг груп " то ще се наблюдава в 4К резолюция ", сподели основният изпълнителен шеф на компанията Дирк Геркенс.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР