„Мачът ще бъде по-различен за мен, направих си труда в

...
„Мачът ще бъде по-различен за мен, направих си труда в
Коментари Харесай

Хубчев: Левски ще атакува АЕК от първата минута

„ Мачът ще бъде по-различен за мен, направих си труда в последните дни да прочета някои от изявленията на самите футболисти за самия мач и мисля, че ще е по-различен и за тях. С оглед на резултата и обстоятелството, че сме задължени да търсим победа с разлика, реакцията ни ще бъде по-различна от мач за състезание.

Пределно ясно ми е, че ще би трябвало да играем с доста по-голям риск, дали ще издържим, ще забележим към този момент. Разбирайте го, че ще нападаме от първата минута ", показа Хубчев и разяснява раздялата с Давиде Мариани и опцията да бъде сменен от Франко Мазурек и дали продажбата му ще наложи ротации по състава.

" Не е подготвен Франко Мазурек за 90 минути. Възможно е да играем с двама нападатели, Найджъл Робърта е картотекиран и подготвен, само че ще преценим. Колкото до почитателите, не желая да разясня въобще тази тематика. Моето персонално мнение е, че най-чистата поддръжка е точно от децата на тези години и това играе до избрана степен своята роля.

Мача с Ботев (3:1) го изгледахме по едни аргументи, по които трябваше да си извадим поучения - положителни или неприятни. Очаквам да ни водят страстите, което ще ни докара и до по-голям риск. Правилата са такива и ние сме длъжни да го опитаме и да играем по този метод. От първия ден тук съм работил с човек от дълги години и той го знае. За нас е значим хъсът и какъв тим сме.
Разбирам интереса към Мариани и аз постоянно съм твърдял, че той е една парченце от тима. Добър футболист, само че без тима надали щеше да успее. Тъй че се концентрираме върху тима, а не върху нещо друго.

АЕК разполага с доста опитни футболисти и чакам да бъдат тима, който ще задържа топката повече, да убие темпото и да са добре издигнати тактически. След аления картон там се демонстрираха като доста толерантен тим. Ако видите с какъв опит разполагат, ще се убедите в думите ми.
Шансовете на Левски са дребни. Но аз като пристигнах, споделих, че желая да играем отбранително. Шеговито го разбирайте. Истината е една, че мен ме интересуват момчетата и желая да се раздадат. След всеки мач ги увещавам, че няма за къде да се пазим.

След този мач ще забележим какво вършим. Пределно ми е ясно, че мачът с Царско село в понеделник може да се окаже по-голям и от този, само че мисля, че полека-лека привикваме да гледаме от през днешния ден за на следващия ден ", приключи той.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР