Мачът от турнира Лига Европа между ФК Прищина (Косово) и

...
Мачът от турнира Лига Европа между ФК Прищина (Косово) и
Коментари Харесай

Среща от Лига Европа отново бе отложена заради положителни проби за COVID-19

Мачът от шампионата Лига Европа сред ФК Прищина (Косово) и Линкълн Ред Импс от Гибралтар още веднъж не се състоя, защото косоварите не излязоха на терена поради нови позитивни проби от ковид.

Мачът към този момент веднъж беше отсрочен затова и трябваше да се играе през вчерашния ден, само че това не стана. От гибралтарския клуб разгласиха на туитър-профила си фотография, на която се вижда, че техните играчи и съдиите са на терена и чакат съперника.

Срещата от вторник беше анулирана поради осем позитивни проби на футболисти от Прищина, като инспекцията е направена при идването им в Гибралтар. Същата орис имаше и първенецът на дребната балканска страна Дрита, който поради две позитивни проби на играчи загуби служебно от Линфилд (Северна Ирландия).

"Ние желаеме да потвърдим, че УЕФА анулира мача ни с Прищина от шампионата Лига Европа, който беше пренасрочен от вторник за събота. Случаят е предаден на съответните комисии и Линкълн чака умерено решението на централата, се споделя в мнението на тима от дребния английски анклав на Иберийския полуостров. Очакванията са те да завоюват служебно с 3:0, само че от Прищина са оповестили, че имат нови картотекирани играчи, които са чартърен. Така дали мачът въпреки всичко ще се насрочи, не е ясно за моментна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР