Мач от редовния сезон на МЛБ в Полето на мечтите

...
Мач от редовния сезон на МЛБ в Полето на мечтите
Коментари Харесай

Мачът в Полето на мечтите пропадна заради 13 заразени при чинките

Мач от постоянния сезон на МЛБ в Полето на фантазиите през 2020 година няма да има. Двубоят сред Чикаго Уайт Сокс и Сейнт Луис Кардиналс на особено построения стадион в царевичното поле в Дайърсвил, щата Айова, беше анулиран, откакто 13 души от отбора на " чинките " дадоха позитивни проби за ковид.

Мачът в чест на едноименния холивудски филм от края на 80-те години на ХХ век (Field of Dreams, 1989) беше плануван за 13 август, като автентично противник на " белите чорапи " трябваше да бъде Ню Йорк Янкис. Заради напълно преформатирания сезон в Мейджър лийг обаче " янките " отпаднаха като вид, защото изобщо нямат заложена среща с чикагци в програмата.

MLB at Field of Dreams is becoming a reality.

(MLB x @GEICO) pic.twitter.com/5RcNZRTn3l
— MLB (@MLB) July 30, 2020
От през вчерашния ден пък тимът на Сейнт Луис беше подложен публично под карантина поради следващ взрив на болестта в бейзболната лига. Седем играчи и шестима треньори в клуба са с позитивни проби за COVID-19 и са изолирани в домашни условия.

Останалите 44 състезатели и хора от екипа на Кардиналс остават в хотела в Милуоки, където бяха настанени през уикенда при гостуването за серия против Бруърс. Тя беше отсрочена, както се случи и с комплекта от три мача против Детройт Тайгърс, плануван за три следващи вечери от понеделник до сряда (3-5 август).

The MLB has postponed this week's three-game series between St. Louis and Detroit following a number of Cardinals players testing positive for the coronavirus late last week. https://t.co/MnUDZU3haH
— FOX 13 News Utah (@fox13) August 4, 2020
Сейнт Луис е вторият тим след Маями Марлинс с взрив на инфектирани с вируса. При " марлините " бяха открити общо 21 носители на инфекцията, от които 18 играчи, и отборът беше изваден от графика с мачове за цялата предходна седмица. Очаква се Маями да възобнови сезона си довечера с посещение против Балтимор Ориолс.

Специално за дуела в Полето на фантазиите от МЛБ оповестиха, че изместват събитието за 2021 година, като резервират Уайт Сокс като сигурен хазаин на срещата. Съперникът ще бъде разгласен на предстоящ стадий.

MLB: Field of Dreams game featuring Chicago White Sox and St. Louis Cardinals pushed back to 2021 https://t.co/p0hz0VrJGU
— Bob Nightengale (@BNightengale) August 3, 2020

РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 3 АВГУСТ:

Американска лига

Сиатъл Маринърс - Оукланд Атлетикс 1:11

Национална лига

Атланта Брейвс - Ню Йорк Метс 2:7
Колорадо Рокис - Сан Франциско Джайънтс 7:6
Сан Диего Падрес - Лос Анджелис Доджърс 5:4

Интерлига

Синсинати Редс - Кливланд Индиънс 3:2
Ню Йорк Янкис - Филаделфия Филис 6:3
Милуоки Бруърс - Чикаго Уайт Сокс 4:6
Минесота Туинс - Питсбърг Пайрътс 5:4
Сейнт Луис Кардиналс - Детройт Тайгърс отсрочен (COVID-19)
Чикаго Къбс - Канзас Сити Роялс 2:0

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР