Люта чушка, набутана в задника на затворник, е разпалила напрежението

...
Люта чушка, набутана в задника на затворник, е разпалила напрежението
Коментари Харесай

Масовият бой в Софийския централен затвор и схемите за разпространение на дрога зад решетките

Люта чушка, набутана в задника на пандизчия, е разпалила напрежението в Софийския централен затвор, оповестява „ Телеграф “, базирайки се на свои източници в зандана.

Наказаният пандизчия е бил притискан от доближени на наказания за ликвидиране в нарокомуната в Белмекен Красимир Димитрашков. Те желали да го вербуват да пласира дрога измежду лишените от независимост, само че той отказал. В неделния ден пандизчии от няколко отряда били изкарани на каре в двора. Докато се наслаждавали на разходката си отвън килиите обаче, хора на Димитрашков издебнали непокорния пандизчия, смъкнали му гащите и му набутали люта чушка в ануса.

Човекът изревал от болежка и почнал да тича из цялото каре, блъскайки всички останали. Развихрил се всеобщ пердах сред пандизчиите, в който се присъединили и хора от кръга на наказания за грабежи Върбан Борисов – Боксьора. Те скочили да пазят санкции за непокорство, защото са съперници на друга група, която се занимава с наркоразпространение вътре. Самият Димитрашков и още трима пандизчии бяха упрекнати през 2012 година в разпространяване на дрога зад решетките, главно амфетамини и марихуана. 38-годишният мъж е минал през занданите във Враца и Пазарджик, а за последно е лежал в Белене, преди да бъде изместен в Софийския затвор. Причина за честите му местения са неприятното му държание и подозрения, че популяризира опиати.

Две години откакто получи дефинитивна присъда за убийството в Белмекен, Красимир Димитрашков е наказан, само че този път за разпространяване на дрога. Според обвиняването дружно с пандизчиите Нейчо Караиванов, Радослав Радев – Албанеца, Михаил Тренов – Татуса, както и Галя Фотева са разпространявали опиатите във Враца и Пазарджик.

Единствената дама в групата е доставяла пратките. Тя обаче се измъква, като подписва съглашение с прокуратурата. „ Навсякъде в пандизите се внася дрога, само че в Софийския е най-страшно. Ако пък някой от по-младите пандизчии не се съгласи да популяризира, бива пребиван, а по-късно го трансформират в мъжка сексиграчка, сексроб “, разкриха пандизчии. Вчера те оповестиха, че ще излязат на протест, в случай че Димитрашков не бъде изместен в различен пандиз. Подготвят и писмо до Министерство на правораздаването с вярата казусът да бъде позволен.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР