Люк Литлър разби Брендън Долан, организирайки финал на Световното първенство

...
Люк Литлър разби Брендън Долан, организирайки финал на Световното първенство
Коментари Харесай

Люк Литлър, 16, достига до полуфинал на Световното първенство на PDC с победа над Брендън Долан

Люк Литлър разруши Брендън Долан, организирайки край на Световното състезание на PDC против Роб Крос със зашеметяваща победа с 5-1.

Малцина бяха чували за Littler преди началото на шампионата през този сезон, само че в границите на няколко седмици той се трансформира в едно от най-големите имена в целия спорт. Той надмина Кристиан Кист в първия кръг, преди да изхвърли първенеца от UK Open Андрю Гилдинг, Мат Кембъл и петкратния международен първенец Реймънд ван Барневелд на осминафиналите.

И откакто победи Долан, той ще ще се изправи против някогашния международен първенец Роб Крос във вторник вечерта и е единствено на още две победи от завършването на една от най-великите спортни истории.

Има малко признаци на раздразнителност от страна на 16-годишния юноша в неговите надпревари до този миг, само че той видя хвърлянето си провалено още в първата игра от Долан. След това северноирландецът пое контрола над първия сет, като направи 2-0, само че Литлър още веднъж сподели стоманени нерви, с цел да завоюва два лега в завъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР