Любовта променя хората. Със сигурност ще ви е интересно да

...
Любовта променя хората. Със сигурност ще ви е интересно да
Коментари Харесай

Какво се случва с мъжа, когато открие истинската любов?

Любовта трансформира хората. Със сигурност ще ви е забавно да разберете какво се случва с мъжа, откакто срещне същинската обич.
1. Той става добър слушател
Обикновено дамите са по-добри слушатели от мъжете. Но истината е, че мъжете постоянно се концентрират върху това, което ги интересува сега. Така че, когато той освен ви слуша, само че интензивно ви обръща внимание и реагира свястно ( т.е. интензивно слуша), можете да сте сигурни, че същински ви обича.
2. Той не се опасява да прави жертви поради вас
Много по-лесно е да се жертваш, когато го правиш поради индивида, който обичаш. Всъщност влюбеният мъж изпитва голям дискомфорт при мисълта, че тяхната жена е нещастна - изключително в случай че той може да направи нищо, с цел да промени този факт. Когато прави жертви за вас, той ви демонстрира своята обич.
3. Почти постоянно ви слага преди всичко , даже в случай че би трябвало да промени проектите и да излезе от зоната си на комфорт.
4. Той стартира да демонстрира своята накърнимост
 Топ 5 на грешките, които дамите позволяват по отношение на несъответствуващия мъж Топ 5 на грешките, които дамите позволяват по отношение на несъответствуващия мъж
Някои хора се учат от грешките си, до момента в който други просто се оказват в обаян кръг и даже не схващат за какво им се случва всичко това. Ет...
Мъжете доста внимават да не демонстрират това, което другите биха сметнали за уязвимост. Но в случай че обича, той желае да бъде себе си и в тази ситуация не се срами да покаже всичките си недостатъци.
5. Той ви обича даже и в най-лошите ви дни
Когато мъжът обича, той счита дамата за красива, без значение от обстановката - без грим, по пижама и така нататък
6. Той се гордее с вас и не се опасява да го покаже
Истинският мъж, който обича, не се колебае да разкрие, че се гордее с обичаната си. Той не се опасява от вашия триумф и вижда качествата ви във всяка област - като експерт, сестра, другарка, майка, щерка. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР