Любовта не е достатъчна, за да бъде един брак успешен. Първоначалното

...
Любовта не е достатъчна, за да бъде един брак успешен.
Първоначалното
Коментари Харесай

Вижте 5 начина щастливо женените двойки да остават заедно

Любовта не е задоволителна, с цел да бъде един брак сполучлив.
Първоначалното неспокойствие, пристрастеността и желанието да не се отделяте от колегата си с течение на времето избледняват. И в случай че нищо не остане след тези страсти, с бракът е свършено.
Успешните бракове се базират на другарство, съгласие, взаимни отстъпки, доверие, откровена и ясна връзка. Емоционалната фамилиарност тук е от голямо значение. Тя играе своята основна роля наедно с физическата непосредственост. Устойчивите бракове са комплицирани механизми, които пулсират със крепко сърце единствено тогава, когато сътрудниците в тях умеят да балансират по верния метод между тях.
Най-успешните и дълготрайни бракове са тези, в които двамата сътрудници поставят съзнателни старания да изградят и напаснат живота си дружно. Те не се заблуждават, че всичко ще бъде елементарно и безоблачно, а намират метод целеустремено да вършат нещата хармонични и по верния за тях метод.
Кои са методите, по които щастливите брачни двойки съумяват да останат дружно?

1. Те одобряват колегата си какъвто е.
Една от първите и най-важни стъпки тук е приемането. Ако не приемате индивида до себе си в цялото му разнообразие от положителни и неприятни качества, връзката ви ще загине с времето. Успешните бракове се базират значително на отвореността към минусите на другия. Ако се пробвате непрекъснато да измененията колегата си по метод, който ви се харесва, това е рецепта за неуспех.

2. Ценят това, което имат.
Когато сте непрекъснато недоволни от колегата си и го изразявате по всички вероятни способи, не можете да очаквате той с магическа пръчка да се промени, с цел да ви се хареса. Неодобрението отблъсква, разрушава близостта, прави брака неосъществим в дълготраен проект. И противоположното – сътрудници, които се ценят, споделят си го и си го демонстрират се радват на щастливи дълготрайни връзки.

3. Подкрепа.
Подкрепата е едно от най-важните неща в брака. Независимо дали сте съгласни с колегата си или не, значимо е да давате поддръжка. Постоянната рецензия, която не е градивна и която цели да настрои мислите и задачите му по отношение на вашите, не работи като тактика. Подкрепата, въпреки това, е нещото, от което всеки има потребност, с цел да се развива. И е доста по-лесно, когато човек знае, че има рамото на колегата си във всички инициативи.

4. Щастливите сътрудници в брака се концентрират в персоналното си израстване.
Промяната на себе си е нещо, което всеки би трябвало да направи самичък, без да му бъде налагана. Промяната за положително, самоусъвършенстването във всеки смисъл ни прави по-добра версия на самите себе си. И когато се стараете да ставате по-добри персони, хора, експерти, брачни сътрудници, това може единствено да помогне да сте щастливи. Не разчитайте, че половинката ви е виновна за това да се чувствате добре и щастливи. Отговорността е единствено ваша. А когато човек е в естетика със себе си, той е доста по-добър сътрудник.

5. Споделени ползи.
За да имате благополучен брак, стремете се да изградите общи ползи с времето. Ако всеки държи единствено на своите ползи, това ще ви отдалечи един от различен с времето. Колкото повече общи неща имате, толкоз по-близки ще се чувствате, а това е значимо за един пълностоен брак.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР