Любовта може да бъде много коварна, особено когато е несподелена.

...
Любовта може да бъде много коварна, особено когато е несподелена.
Коментари Харесай

3-те зодии, които вече НЕ вярват в любовта

Любовта може да бъде доста подла, изключително когато е несподелена. Тя може да остави подобен белег у един човек, че той в никакъв случай повече да не повярва в нея. Ето кои са тези зодии:
ТЕЛЕЦ: Телците са били разочаровани толкоз доста пъти, че към този момент надали чакат друго от любовта. Главният проблем при тях е, че са доста влюбчиви – харесат ли си някой, незабавно си фантазират, че са влюбени и че това е индивидът, с който ще прекарат остатъка от живота си. Веднага си вършат проекти, чертаят общо бъдеще и това още в първите седмици, в които се познават с този нов човек. Разбира се, постоянно връзките не потръгват, и когато това се случи, светът на Телците се срутва и всичките им проекти и очаквания отиват напразно. Донякъде сами са си отговорни, че залагат прекомерно доста на всяка нова връзка и най-после са толкоз разочаровани, че стопират да имат вяра, че любовта съществува.
ДЕВА: Девите са си неверници попринцип. Те не имат вяра както в същинската обич, по този начин и в същинското другарство. Смятат, че живеят в един доста безсрамен свят, в който към този момент никой не има вяра в нищо свято и си мислят, че в случай че и те са над нещата, малко хора могат да ги наранят. При Девите любовта съвсем в никакъв случай не се е случвала, тъкмо по тази причина и не имат вяра, че за тях съществува. Винаги са сами, все гледат щастието на другите, само че то по този начин и не ги доближава. В последна сметка Девите стопират да търсят любовта и стопират да се надяват за нещо, което е като приказка и недостижима фантазия. Съсредоточават се върху кариерата си, върху себе си и върху другите хубави неща в живота, които им носят наслада.
СКОРПИОН: Скорпионите са прекомерно цинични, с цел да повярват в същинската обич. За тях това разбиране не съществува. Първо, в никакъв случай не са го изпитвали и второ, имат вяра че всички останали са лицемерни и даже да не са мощно влюбени, отново парадират с половинките си. За тях в живота има другарство и съгласие, само че не и обич – има пристрастеност, има влюбване и до такава степен. След това хората, изключително заживеят ли дружно, си стават близки другари, които от време-на време се впускат в буйни завършения и толкоз! Любовта е нещо, което в никакъв случай не ги е спохождало в целия си искра и може би по тази причина Скорпионите даже не имат вяра, че съществува. Не единствено за тях, само че и за всеки различен, който познават!
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР