Любовта към бирата донесе големи неприятности на британец, който прибегнал

...
Любовта към бирата донесе големи неприятности на британец, който прибегнал
Коментари Харесай

Отстраниха полицай заради измама за 26 бири

Любовта към бирата донесе огромни неприятности на британец, който прибегнал до машинация, с цел да си набави гратис питието.

Мъжът работил като служител на реда, само че изгубил службата си поради действието. Оказало се, че той екплоатирал рекламна промоция на огромна компания, употребявайки пробив в разпоредбите.

Действието се развило по време на мачовете от Евро 2020. Паул Елиът и неговите другари гледали успеха на Англия над Германия в бар. Когато решили да спестят някой различен паунд и да се възползват от промоция на огромна марка.

Офертата предложила безвъзмездна бира, в случай че бъдат въведени мейл и други персонални данни в особено приложение.

Елиът, който тогава служил от три години като служител на реда, разкрил, че приложението не верифицира електронните пощи. Така мъжете съумели да поръчат цели 26 безвъзмездни бири, употребявайки измислени данни.

Преди дни арбитражен съд взе решение, че мъжът е показал непочтеност, която  представлява жестоко нарушаване. Като той е щял да бъде уволнен, в случай че към този момент не бил подал оставка като офицер.

 От прокуратурата разкриват, че Елиът е поръчал питиетата, съзнавайки, че има право една на една безвъзмездна бира. Бившият служител на реда е отрекъл да е обезпечил 10 безвъзмездни халби за себе си и повече за приятелите си. Баристата помислила, че има проблем с приложението, което ревизира имейл адресите.

Управителят на бара споделил на проверяващите, че е бил извънредно претрупан заради мача, с към 300 души в кръчмата и вземания от над £4000 единствено за два часа.

Британецът е държан виновен и за други прояви. Той попълнил формуляр за инспекция през май 2021 година по отношение на препоръчаното му прекачване към силите на Дербишир, само че не е присъединил основни детайлности, в това число по какъв начин е бил обвинен в престъпно следствие.  Станало ясно обаче, че някогашният служител на реда не е разкрил и санкция за превишена скорост и че е получил последно документално предизвестие за дисциплинарно дело.

Подробностите за това не били разкрити по време на чуването.

Съдът забранил на британеца да бъде служител на реда и в бъдеще.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР