Любовта и влечението могат сериозно да замъглят преценката ви за

...
Любовта и влечението могат сериозно да замъглят преценката ви за
Коментари Харесай

Проверете тези знаци дали мъжът ви използва

Любовта и влечението могат съществено да замъглят преценката ви за колегата или за индивида, с който се срещате. Може да мислите, че имате връзка или че му би трябвало време, с цел да се влюби във вас, както вие в него, само че от време на време нещата не се случват по този метод. Вместо да стоите и да продължавате да се надявате връзката ви да се трансформира в същинска такава, вижте кои са признаците, че той по-скоро ви употребява.

1. Той идва единствено късно вечерта при вас.
Един от най-явните знаци, че сътрудникът ви в действителност не ви е никакъв сътрудник, а просто ви употребява, са късните му визити или срещи на открито късно вечер. Един мъж със съществени планове ще желае да ви вижда когато и да е на денонощието и ще отделя от времето си за това. Ако той идва при вас единствено късно вечер или ви кани на късни срещи, това е знак, че ви употребява.

2. Винаги анулира проектите с вас.
Спрете да си намирате извинения, с цел да оправдаете сходно държание. Не допускайте да бъдете подценявани по този метод. Заслужавате почитание и внимание, и в случай че не ги откривате у този сътрудник, продължете напред в търсене на различен, който ще ви дава това, от което имате потребност. Ако индивидът, с който се срещате, непрекъснато намира метод да анулира срещите с вас, тъй като му е изникнало нещо в последния миг, това подсказва, че вие надалеч не сте приоритет за него и избира да анулира уговорката си с вас, в сравнение с който и да е различен.

3. Той в никакъв случай не излиза с вас на обществено място.
Ако имате чувството, че той ви крие, само че непрекъснато притъпявате тази мисъл, тъй като ви боли от нея, отговорете си откровено – появява ли се той на обществени места с вас? Запознавал ли ви е с някои собствен другар? Къде се срещате – в жилището на някого от двамата или на всякакви места, които не са изключително оживени? Всички тези обстоятелства подсказват, че той ви мами или по-скоро ви употребява, в сравнение с да има съществени планове за връзка.

4. Казва ви неща, които желаете да чуете, само че не ги прави.
Мъжете, които си играят с дамите без да имат съществени планове към тях, добре знаят какво да кажат, с цел да се измъкнат от всяка обстановка. Той постоянно знае какво да ви каже, с цел да омаловажи претенциите ви, да ви обърка, да ви накара да се чувствате неловко, че въобще изисквате нещо от него или че задавате въпроси. Ще ви разколебае в личните ви чувства, като ви каже това, което знае, че желаете да чуете.

5. Той се държи потайно.
Той знае всичко за вас, за предишното ви, за предходните ви връзки. Знае какво вършиме денем, с кого се срещате, когато не сте дружно, само че необичайно по какъв начин постоянно заобикаля тези тематики, когато вие желаете информация от него. Мъжете, които употребяват дамите до себе си са потайни, прикрити, гледат да не споделят доста, тъй като колкото по-малко знаете, толкоз по-малко проблеми ще има с вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР