Любовта е сложно нещо. Възможно е да се появи внезапно,

...
Любовта е сложно нещо. Възможно е да се появи внезапно,
Коментари Харесай

Трите мъжки зодии, които могат да са кошмарни за жената

Любовта е комплицирано нещо. Възможно е да се появи ненадейно, само че също по този начин и внезапно да изчезне. Често пъти на дамите не им върви в любовта, като повода за това може да се дължи напълно на мъжкото държание. Ревнивите мъже могат да се трансфорат в същинско тестване на дамите, а свадите може да разрушат даже най-стабилната връзка.

Определени мъжки зодии са много сложни в отношението си с дамите. Те могат да бъдат окачествени като непрекъснато мрънкащи, недоволни и скандалджии. В началото на връзката нищо не предвещава бурята, която може да последва.
Тези мъже стартират връзката обещаващо, само че в следствие тя може да се трансформира в призрачен сън. Ето кои са сложните за съгласие мъжки зодии:

 призрачен сън

Рак

Емоциите на Раците от време на време им идват допълнително и на тях самите. Характерът на тази водна зодия е прекомерно комплициран. Когато е незадоволен от нещо, той не търси причина в себе си, а си го изкарва на другите. Ракът не може да си обясни самичък своите вътрешни несъгласия и се пробва да накара другите да го създадат. А това е извънредно неправилно и дразнещо. Мъжът Рак постоянно търси провинен за своето неприятно въодушевление и го намира в нищо неподозиращата му половинка. Всички тези разтърсвания се отразяват зле на връзката и са причина за непрекъснати разправии. Въпреки това Раците рядко изоставят своята обич, само че неведнъж я нараняват с прекомерните си отрицателни страсти. 

 призрачен сън

Козирог

Знак, който се ръководи от планетата Сатурн. Това е зодия, която е в положение да заповядва и да командва своята половинка. Козирозите желаят непрекъснато да се потвърждават във всичко и не обичат непознатата рецензия. Когато са във връзка, дамата би трябвало да е търпелива и да се помирява с капризите им. Мъжете от тази земна зодия могат да бъдат ужасно ревностни и мнителни. Винаги ще намерят нещо, за което да обвинят дамата до себе си, колкото и тя да се старае да им угоди. Често пъти се изкарват жертви. Обичат да изпадат в крайности, което ги прави сложни за любовна връзка. Въпреки това, не може да не им се отхвърли, че са съществени и виновни хора като цяло.

 призрачен сън

Телец

Телците са под знака на Венера, планетата на любовта. Но мъжете от тази земна зодия са огромни инати и могат да ядосат всеки със своето твърдоглавие. Те са прекомерно прагматични и не могат да овладеят възприятията и страстите, които от време на време изпитват. Когато решат и имат въодушевление, те могат да бъдат сантиментални. Но в случай че нещо не им е на кеф, те могат да обидят дамата единствено с една дума. Ако някой ги ядоса, на тях не им минава няколко дни. Ако имате връзка с Телец е допустимо да се депресирате съществено или тя да е изпълнена с редица кавги и прочувствена неустойчивост.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР