Любовта е мъртва. Поне така смятат някои от феновете на

...
Любовта е мъртва. Поне така смятат някои от феновете на
Коментари Харесай

Вече не вярвам в любовта: Фенове на Тейлър Суифт съпреживяват края на 6-годишната ѝ връзка с Джо Аулин

Любовта е мъртва. Поне по този начин считат някои от почитателите на поп звездата Тейлър Суифт, откакто през уикенда стана ясно, че тя се е разделила с дългогодишния си другар - артистът Джо Алуин.

Историите за раздялата сред известни персони постоянно провокират внимание и интерес измежду потребителите в обществените мрежи. Тази обаче доближи до нови равнища, откакто почитатели на изпълнителката прекараха огромна част от почивните си дни в това да " скърбят " за раздялата ѝ. В тази връзка те споделяха изявления, видеа и даже странни теории. Някои считат, че звездата е загатнала за края на връзката си още преди новината да бъде оповестена.

А тя беше обявена в " извънредни " репортажи на сп. " People " и " Entertainment Tonight ". Те цитират близки до двойката източници, които настояват, че Суифт и Алуин са поставили завършек на връзката си преди седмици, само че повода за това не става ясна.

Двамата са дружно от 2016 година насам, като от този момент насам те съумяват да запазят доста от персоналния си живот в загадка. През януари изпълнителката разкри в своя профил в Instagram, че една от песните в е писана точно за Алуин и тяхната обич.

Taylor Swift didn’t write Mastermind & Sweet Nothing for ET to say they broke up because Joe hasn’t attended The Eras Tour…leave my parents alone please and thank you‼️
— em (taylor’s version) KC 7/8
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР