Любовта е като хазарт. Най-големият залог е да намериш човека,

...
Любовта е като хазарт. Най-големият залог е да намериш човека,
Коментари Харесай

Зодиите, които срещат любовта на зряла възраст

Любовта е като хазарт. Най-големият залог е да намериш индивида, с който ще прекараш остатъка от живота си. Всички желаеме да намерим любовта час по-скоро, само че в никакъв случай не знаем по кое време и къде ще се случи това. Ето кои са зодиите, на които им е писано да я срещнат по-късно в живота си.
Лъв
Основната причина да срещнете своята сродна душа на по-късен стадий е, че желаете да знаете всички отговори и цялостния сюжет, по който ще се развие животът ви. Освен това, никак не ви се рискува и постоянно влизате във връзките си единствено „ с един крайник ”. Трябват ви много години, с цел да проумеете, че любовта изисква жертви, една от които е цялостно себеотдаване.
Дева
Вие се борите да анализирате всичко и по тази причина е толкоз мъчно да намерите своята половинка. Ще имате проблеми със свързването на сантиментално равнище, тъй като сте някак „ сковани ” и не можете да бъдете пълностоен сътрудник. Когато спрете да критикувате и малко успокоите вътрешната си сила, нещата ще се случат, само че това несъмнено ще е след 30 години.
Стрелец
Вашата съществена причина да чакате толкоз дълго се дължи на обстоятелството, че би трябвало да придобиете чувство за самостоятелност и независимост. Идеята за ангажираност ви се коства ненужна на младини, а и почтено казано вие изисквате прекалено много място в една връзка. Чак когато се „ наживеете ”, стартирате да търсите и оферирате нещо по-сериозно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР