Любовният живот на принц Чарлз май няма да спре да

...
Любовният живот на принц Чарлз май няма да спре да
Коментари Харесай

Имал ли е връзка принц Чарлз със сестрата на Даяна

Любовният живот на принц Чарлз май няма да спре да ни вълнува , макар че от дълги години нищо изключително не се случва в него, тъй като е женен за Камила Паркър. Но предходният му брак с принцеса Даяна и всички детайлности към него не престават да са не по-малко любопитни от новините за принц Хари и Меган Маркъл да вземем за пример.

Сега връщаме лентата още по-назад, преди брака на Чарлз и Даяна. Според разкрития от книгата " The Making Of A Royal Romance ", бъдещият английския крал е имал връзка с по-голямата сестра на Лейди Ди - Сара Спенсър .

 Лейди Сара Спенсър

Лейди Сара Спенсър

Авантюрата им е къса и включва обща ски почивка. Скоро по-късно Даяна съумява да притегли вниманието на принц Чарлз по време на приятелско барбекю събиране. А най-интересното е, че точно Сара ги среща . Тя дава и благословията си за връзката им след това.

Все отново, Сара е схванала от персонален опит, че принц Чарлз е добра партия. Докъде тъкмо са стигнали техните връзки и за какво не са прераснали в освен това, можем единствено да гадаем. Но очевидно ориста си знае работата и Даяна е била вярната жена за Чарлз. Поне в оня миг.

 Как Даяна разори принц Чарлз с развода
Как Даяна разори принц Чарлз с развода

И за това ли заплати с живота си

А Сара Спенсър и до през днешния ден е близка другарка на кралското семейство и участва на всички по-големи събития, написа Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР