Любовните драма между певицата Гера-Никол и МАА боеца Даниел Илиев

...
Любовните драма между певицата Гера-Никол и МАА боеца Даниел Илиев
Коментари Харесай

Гери-Никол се върна при старото гадже

Любовните драма сред певицата Гера-Никол и МАА боеца Даниел Илиев към момента отекват в общественото пространство. Той е и единственият мъж, с който изпълнителката от Варна се появи нескрито.

Явно има за какво да го направи, защото любовта се оказва по-силна. След раздялата и двамата се хванаха с други, само че няколко месеца по-късно обстановката е радикално друга. Двамата са още веднъж дружно, твърди Блиц.

Източник издаде, че от напълно скоро "яката дупара " е още веднъж в обятията на някогашния си Дани Илиев. Засега двамата крият събирането си изчакват да видят до каква степен ще стигнат и дали няма още веднъж да се заловен за гушите.

Припомняме, че Гери и Дани изживяха плевел любовен романс, само че изненадващо се разделиха. Певицата стартира да приказва неласкави думи за някогашния си, който бързо я размени с друга. Говореше се даже, че стяга женитба с щерката на Младен Маринов. Изглежда любовта сред Дани и Гери е била по-силна от различията и двамата са си дали втори късмет, разясниха пред медията ни стартирани с персоналния живот на двамата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР