Любовен триъгълник е причината за кървавата разправа в Слънчев бряг

...
Любовен триъгълник е причината за кървавата разправа в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Хазартният бос убит с 3 куршума в главата от екслюбовник на жената до него

Любовен триъгълник е повода за кървавата кавга в Слънчев бряг тази нощ. Това заяви за Флагман.бг чудесно осведомен полицейски източник. На мястото на демонстративния разстрел пред хотел „ Бахами”, до Автомивка „ Луксор” в курортния комплекс дойде основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов, който получи информация за главната версия от шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас старши комисар Калоян Калоянов, написа Флагман.бг

Свалени са видеозаписи от камерите на хотел „ Бахами”, от които ясно се вижда по какъв начин черният мерцедес S-класа СВ9911МА стопира. Двигателят му към момента не е загасен, когато до него доближава БМВ.

Баварецът изравнява откъм дясната страна на мерцедеса и от него се изсипва дъжд от патрони към водача и спътницата му на дясната седалка. 55-годишният Коста Николов Миджурина е улучен с 3 патрона в главата, които влизат отляво и излизат отдясно. 30-годишната жена от Велико Търново, за която е известно към този момент, че била негова другарка, е улучена с един патрон в главата.

Хазартният необут е умрял на място. По данни на лекари от шокова зала в Бургас дамата е докарана в УМБАЛ-Бургас в кома, направени са опити патронът да бъде изваден от главата й, само че към този момент няма информация дали е оживяла.

Бизнесменът от Нова Загора е бил разведен от много време. Той има 21-годишна щерка. Отношенията с някогашната му брачна половинка били уредени и смъртоносното възмездие за невярност откъм нейна страна било изключено.

По свидетелски показания Миджурина и приятелката му са били проследени. Те са отивали в хотела. Двойката е била готова да прекара уикенда в Слънчев бряг. Има ли са резервирана маса в първокласен ресторант, където е трябвало да отидат.

Миджурина е бил с извънредно скъпи облекла и с близо 5 кг златни украшения по него. Разпитват се най-близките хора на дамата с Миджурина. Засега информацията сочи към подценен съкровен другар, който собственоръчно е решил да отмъсти по тази причина, че е зарязан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР