Любовен четириъгълник е била причината за смъртта на сръбското ченге-камикадзе

...
Любовен четириъгълник е била причината за смъртта на сръбското ченге-камикадзе
Коментари Харесай

Ченгето камикадзе се взривило заради любовен четириъгълник?

Любовен четириъгълник е била повода за гибелта на сръбското ченге-камикадзе и неговата държанка в северния белградски регион Батайница, написа локалният в. Вечерне новости.

Жандармеристът Павле Раконяц (на 31 години) през вчерашния ден е задействал самоделно взривно устройство и е умъртвил и себе си, и две години по-младата си държанка, наречена Марина П. Според жълтото издание дамата е въртяла две интимни връзки по едно и също време. Тя с изключение на, че е мачкала чаршафите на високопоставения служител на реда, е имала и другар в родния си град Нова Пазова (в северната част на Сърбия).

Ченге стана камикадзе. Уби и жена

Изданието добави, че служителят на Министерство на вътрешните работи и неговата държанка са имали тежък диалог. Марина е желала да се омъжи за своя съгражданин и е упорствала да се раздели с Раконяц.

Ченгето обаче е желало да се омъжи за възпитателката в детска градина и било готово да се разведе с майката на двете си деца. Раконяц, откакто е чул безапелационния отвод на Марина П., се е взривил. Експлозията е предизвикала гибелта на двамата, които са седели в лекия автомобил.

Таблоидът уточни още, че служителят на реда е бил дърворезбар и локална телевизия е излъчила просторен репортаж за Раконяц и неговото занимание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР