Любослав Пенев е напуснал поста старши треньор на Хебър, съобщиха

...
Любослав Пенев е напуснал поста старши треньор на Хебър, съобщиха
Коментари Харесай

Пенев напуска ФК Хебър, новият треньор ще бъде представен утре

Любослав Пенев е напуснал поста старши треньор на Хебър, оповестиха от футболния клуб.

Наследникът на Пенев ще бъде показан на следващия ден на конференция на стадион " Георги Бенковски ", в която ще вземат участие кметът на Община Пазарджик Тодор Попов, ръководителят на УС на тима Елизар Спасов и новият ментор.

" Ръководството на ФК Хебър 1918 (Пазарджик) кани представителите на медиите на конференция на следващия ден, 15.06.2023 година, от 12.00 часа на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик, с цел да разгласи публично спортно-техническия щаб на ФК Хебър 1918 - мъже, за спортната 2023/24 година Участие в брифинга ще вземат Тодор Попов, кмет на Община Пазарджик, Елизар Спасов, ръководител на УС на ФК Хебър 1918, както и новият старши-треньор на мъжкия внушителен отбор ", се споделя в известието на управата на Хебър.

Любослав Пенев пое пазарджиклии на 21 март и оказа помощ на тима да приключи 13-и в Първа лига и да резервира мястото си в елита. Той имаше сделка да води тима до края на сезона, а в следствие трябваше да организира диалози с клубната администрация за възможното му оставане, само че по всичко наподобява, че двете страни не са постигнали ново съглашение.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР