Любопитно Милко Калайджиев: Запях песен на Лили Иванова на свое

...
Любопитно Милко Калайджиев: Запях песен на Лили Иванова на свое
Коментари Харесай

Милко Калайджиев: Запях песен на Лили Иванова на свое участие

Любопитно Милко Калайджиев: Запях ария на Лили Иванова на свое присъединяване На 6 май от 20:00ч. по феновете ще видят новите облици и паметни осъществявания в „ Като две капки вода “ по NOVA  Христо Боснев 3 май 2019, 13:41
„ Лили Иванова е неповторима жена и евентуално най-трудният ми облик досега!

На подготовките с Жоро Низамов коментирахме какъв брой значими са жестовете, само че истината е, че няма нещо, което да не е мъчно в този облик “, описа Милко Калайджиев, който ще се преобрази в примата на българската музика в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Известният поп-фолк реализатор призна, че на няколко от своите участия е направил вокална реплика на певицата, предоставяйки опция на публиката да бъде жури за една вечер.

„ Имам подпис от Лили Иванова на двоен албум – поисквам си да бъда мъжкият й еквивалент! “, показа артистът, който не скри, че е огромен обожател на една от ембелматичните фигури на музикалната сцена.

На 6 май феновете ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова, а Папи Ханс допре сърцата на женската публика с облика на Енрике Иглесиас.

Дичо ще изпее незабравимата балада на U2 - One, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова.

Стефан ще се потопи в дълбоки музикални страсти със Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае от близко с творчеството на The Weeknd.

ТИТА ще вземе малко от италиански сексапил на Ерос Рамацоти и неповторимото наличие на Шер за имитацията звездния дует.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ на 6 май от 20:00ч. по NOVA.

За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7, а задачите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Милко Калайджиев Лили Иванова Като две капки вода
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР