Любопитно Човешкият Кен: Винаги съм се чувствала като Барби (+Снимки)

...
Любопитно Човешкият Кен: Винаги съм се чувствала като Барби (+Снимки)
Коментари Харесай

Човешкият Кен: Винаги съм се чувствала като Барби

Любопитно Човешкият Кен: Винаги съм се чувствала като Барби (+Снимки) Страхотно е най-сетне да кажа на света, че съм момиче, показа Родриго Алвеш  Василена Василева 7 януари 2020, 21:46  Човешкият Кен: Винаги съм се чувствала като Барби (+Снимки) Източник: Gettyimages
Родриго Алвеш, който похарчи 500 000 английски лири, с цел да стане човешко сходство на куклата Кен, разгласи, че към този момент се усеща като трансексуална жена, заяви вестник "Мирър ".

"Страхотно е най-сетне да кажа на света, че съм момиче ", увери риалити звездата, позираща в рокля и в обувки на високи токчета.

'Human Ken doll' Rodrigo Alves comes out as transgender, now identifies with Barbie https://t.co/C2BD0Juxu3 pic.twitter.com/OlruKM7y2Y
— New York Post (@nypost) January 6, 2020
"Известна съм като Кен, само че постоянно съм се чувствала като Барби ", споделя Роди.

Инжекции с хормони са обезпечили закръгления ханш. Дългата руса коса пък се е получила с помощта на екстеншъни. Сутиенът е с чашки D. Изкуствени мигли допълват резултата.

Родриго към този момент желае да го назовават Роди и "тя ".

"Най-накрая се усещам като същинската аз ", съобщи тя.

"Бляскава, красива, женствена. Години се пробвах да пребивавам като мъж. Дори си вградих плочки на корема и подправени мускули в ръцете. Тогава обаче лъжех себе си. Аз съм жена. Мозъкът ми е женски. Сега тялото ми подхожда на мозъка ми ", изяснява Родриго.

Догодина риалити звездата ще приключи преобразяването си и с интервенции - на половите органи, лицето и бюста.

Като момче Родриго е изглеждал много женствено, тъй като тялото му е произвеждало повече естроген от междинното. Дори го тормозели в учебно заведение. Твърди обаче, че това го е направило по-силен.

Родриго Алвеш се е преместил да живее във Англия на 20-годишна възраст. Там той е учил връзки с обществеността в университет. След това за малко е работел като стюард в авиолинии и почнал доходоносна кариера на риалити звезда.

Пристрастяването му към пластичната хирургия стартира, когато е едвам на 17-годишна възраст. Тогава си понижава бюста. Следва промяна на носа на 19 години. Оттогава е претърпял повече от 70 интервенции.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР