Любопитни временни резултати се наблюдават в анкетата за парламентарните избори

...
Любопитни временни резултати се наблюдават в анкетата за парламентарните избори
Коментари Харесай

Временните резултати в изборната анкета на OFFNews: Продължаваме промяната води убедително |

Любопитни краткотрайни резултати се следят в анкетата за парламентарните избори на 14 април, която OFFNews започва преди два дни.

До момента в допитването ни са гласували 3134 от нашите читатели.

Най-висока поддръжка събира новият политически план Продължаваме промяната. Партията на Кирил Петков и Асен Василев получава 861 гласа или 27,47% от вота на всички дали своят вот. Любопитното е, че анкетата ни започва след решението на Конституционния съд, че някогашният министър на стопанската система е бил назначен противоконституционно на поста, защото е имал и канадско поданство. Явно това не се отразява отрицателно на поддръжката за двамата " харвардци ".

На второ място остава " Демократична България ". За обединяването заявяват, че ще гласуват 22,62% от читателите на OFFNews.

Трети за момента вървят ГЕРБ. За партията на Бойко Борисов биха дали своят вот 413 души или 13,18% от попълнилите анкетата.

Българска социалистическа партия е четвърта с 230 гласа, а незабавно след нея се подрежда партията на Светльо Витков " Глас Народен "   - 6,89% (216 гласа).

Наблюдава се и онлайн готовност на следовниците на проруската групировка на Костадин Костадинов, именуван още Копейкин. За него споделят, че ще гласоподават 5,42% от попълнилите анкетата.

В случай че единствено читателите на OFFNews решаваха, то парламентарното бъдеще на партията на шоумена Слави Трифонов по никакъв начин не би било несъмнено. За ИТН в анкетата ни са дали своят вот едвам 133 души или 4,22%.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР