Любопитна версия разкри в предаването Твоят ден политологът Цветанка Андреева.Говори

...
Любопитна версия разкри в предаването Твоят ден политологът Цветанка Андреева.Говори
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Говори се, че Радев ще създаде собствена партия с лидер Атанас Пеканов за местните избори

Любопитна версия разкри в предаването " Твоят ден " политологът Цветанка Андреева.

" Говори се интензивно, че Радев ще сътвори лична партия с водач Атанас Пеканов за локалните избори. Това сподели за " Твоят ден " политологът Цветанка Андреева ", сподели тя.

Андреева счита, че възможностите за третия мандат са оскъдни, само че се слага добра основа за идея за управническа коалиция. " Разговорът ще продължи, а няма да стартира изначало. Струва ми се, че обстановката качествено се трансформира. Демократична България, ГЕРБ и Политическа партия би трябвало да се обединят към петте целта на партията на Христов, с цел да има необятно болшинство. ГЕРБ към този момент са подготвени за този спор, концепцията е подсилване на институциите на правосъдната власт, а не да се деперсонализира борбата. Политически флагове като Рашков би трябвало да бъдат свалени и да се седне на логичен разговор ", разяснява Андреева. 

Според нея врагът на демокрацията не е Борисов. " Радев би играл съществено този път, тъй като локалните избори са значими за живота на политическата сцена. Съвсем допустимо е да сътвори трети политически план. И Политическа партия ще изпревари като ход, президентът се готви да бъде водач на лявото пространство след няколко години. 

Социологът доцент Петър Чолаков. Избори през март и април ще повтарят към този момент изпитаното - зацикляне на политическата система. Решение в кратковременен проект за партиите е да си дялкат патерици. Както ГЕРБ и Политическа партия би трябвало да го създадат, а материал и мераклии постоянно има. Ако се явят със същите, ще се повторят сюжетите. Ако Демократична България и Политическа партия не работят дружно, резултатът ще бъде скръбен. Изобщо не е изключено да забележим и кабинет " Борисов 4 ", да не го отписваме. Може да се върне на " пъстър " кон ", прикани той.

По думите ѝ при първа опция ГЕРБ ще влезе в коалиция с който и да е, в случай че му се даде билет за властта. За да се спре възхода на " Възраждане ", би трябвало да се мисли за обединяване сред ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България ", означи Чолаков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР