Любопитна коледна украса за столицата е избрал новият ѝ кмет

...
Любопитна коледна украса за столицата е избрал новият ѝ кмет
Коментари Харесай

Вместо Дядо Коледа и Снежанка кметът Терзиев окичи София с розови еднорози и призраци в ефирни дрехи

Любопитна коледна декорация за столицата е избрал новият ѝ кмет Васил Терзиев. От петък вечерта София е окичена с розови еднорози, странни същества, облечени в бели ефирни облекла, наподобяващи призраци и птицоподобни с разперени от транспарантен бял чаршаф крила.

 

 

 

Атмосферата съответно напомняше повече на Хелоуин, в сравнение с Коледа, въпреки Терзиев да се появи на сцена пред софиянци в компанията на добре облечен, само че някак по-анемичен Дядо Коледа, с цел да произнесе словото си на площада пред църквата „ Александър Невски “.

Защо в столицата Терзиев е заложил на такава ексцентрична декорация, която значително хора биха оприличили като потресаваща, може да отговори единствено администрацията на новия кмет. Розовите багри и еднорози, чийто рог на челото е много по-дебел от нормалното, обаче евентуално не са инцидентно определени.

Терзиев ще ощастливява софиянци, всичко стартира след часове

„ Ето за какво не почистиха нито една снежинка и цяла седмица не събират падналите клони и дървета - шили са розови еднорози “, написа журналистът и издател Петьо Блъсков. Снимките, които той разгласява, се споделят стремглаво в мрежата, а мненията са преобладаващо отрицателни. Защо ли?

 

Инфо: БЛИЦ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР