Любопитен начин да отдаде почит към починалия си колега Милен

...
Любопитен начин да отдаде почит към починалия си колега Милен
Коментари Харесай

Лора Крумова възкресява Милен Цветков в Нова

Любопитен метод да отдаде респект към умрелия си сътрудник Милен Цветков е измислила неговата някогашна екранна половинка Лора Крумова. Тя ще възкреси в Нова телевизия една от обичаните рубрики на журналиста от годините, в които той водеше утринния блок „ Здравей, България ”. Това е рубриката „ На фокус ”, отразяваща настоящи проблеми на обществото. Същото име е поставила Лора на своето ново предаване, което ще води от септември.

От Нова телевизия към този момент публично потвърдиха новината на „ Уикенд ”, че Лора Крумова се завръща там, откакто прекара малко повече от година в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” по Би Ти Ви. Водещата ще прави авторско предаване в неделния следобяд. Очаква се то да заеме мястото на „ Неделята на Нова ”, което устоя в ефир по-малко от 2 години. То остана без водещ по средата на пролетния тв сезона, откакто Мая Костадинова го напусна минути преди ефир, подплашена от клюките, че може да я уволнят. Месеци наред в малкия екран търсеха заместител на тръгналата си без предизвестие брюнетка. Накрая започнаха коренен метод – вместо да сменят единствено лицето на шоуто си, взеха решение да сменят цялото шоу. Лора Крумова е предложила цялостна идея за ново настоящо предаване, което да се излъчва в неделния следобяд на гърба „ 120 минути ” по Би Ти Ви. То ще се споделя „ На фокус с Лора Крумова ” – тъкмо като рубриката, която преди 20 години измисля нейният отишъл си без време екранен сътрудник Милен Цветков.

Зрителите с добра памет си спомнят репортажите, които вървяха преди години в „ Здравей, България ”, обединени в рубриката „ На фокус ”. Идеята на Милен Цветков бе тези репортажи да отразяват разнородни проблематични тематики в обществото – от дупки по улиците, наводнени съседи и развалена канализация до неизплатени заплати и незавършени градежи на жилищни блокове . Водещият не пропускаше ден на екран, в който да не подкани своите фенове да се обаждат на публицистичния телефон , с цел да споделят с репортерите му проблеми от всякакво естество, които могат да станат тематики във въпросната графа. Самата Лора Крумова най-вероятно била водеща в „ Здравей, България ” един до друг с Милен Цветков, преди да го реалокират в различен часови пояс. От септември „ На фокус ” още веднъж ще е на екран, единствено че с подписа на русокоската. Според формалното известие на Нова телевизия, форматът е автентичен – негов създател е самата Крумова, а бъдещото предаване „ дава поръчка за мощна журналистика и журналистическа прозорливост, които следват най-хубавите модерни модели в медийния бранш ”.

От най-новите фотоси на водещата излиза наяве, че тя е свалила доста килограми и се е разхубавила преди завръщането си на екран. След второто си майчинство звездата, която постоянно е имала проблеми с тежестта, бе доста напълняла. Тя не съумя да се освободи от непотребното тегло в продължение на 3 години. Явно обаче идното излизане пред тв феновете е изиграло мотивираща роля и Лора още веднъж свети с присъщия си секси взор, въпреки и към момента леко закръглена съгласно общия стандарт.

Милен Цветков, който почина предходната пролет при пътен случай, е първият водещ на утринния блок на Нова телевизия „ Здравей, България ”. Той стартира работа там през 2000 година, напускайки мястото си в „ По света и у нас ” на Българската национална телевизия, която към оня миг е единствената с лиценз за национално разпространяване у нас. По същото време Лора Крумова става кореспондент в новините на Нова, като отразява най-вече външнополитически тематики. Пет години по-късно русокоската става водеща в „ Здравей, България ”, само че в този интервал неин сътрудник е Ники Дойнов, защото Цветков към този момент прави следобедното си предаване „ Часът на Милен Цветков ”. По-късно Дойнов е сменен от Георги Коритаров. Лора и Милен се засичат в утринния блок, когато Цветков е върнат там през 2009 година

Година по-късно Крумова се мести в Би Ти Ви като водеща на „ Тази неделя ”. Следва майчинство със сина й Явор, след което журналистката се завръща в Нова тв дружно с приятелката си Галя Щърбева. Двете вършат авторското си предаване „ Комбина ” в неделния следобяд. След свалянето му от екран Лора става водеща на утринния уикенд блок „ Събуди се ”. След второто си майчинство обаче – с щерка си Мина, тя още веднъж се мести в Би Ти Ви, този път – като зам.-главен редактор на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Както обаче „ Уикенд ” писа, тази пролет услугите й там са станали непотребни, защото предаването сменя формата си и става напълно развлекателно – област, в която журналистката не е доста мощна. Ето за какво Крумова още веднъж работи в Нова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР