Любопитен факт е, че част от видео и фото материалите

...
Любопитен факт е, че част от видео и фото материалите
Коментари Харесай

BMW Concept XM - видео поглед зад кулисите

Любопитен факт е, че част от видео и фото материалите от световната камоания за премиерата на BMW Concept XM са занети в България. Основна част от фотосите са направени в комплекса „ Създатели на българската страна ”, който се намира над гр. Шумен, в края на лятото на 2021 година

BMW Concept XM - първият електрифициран модел с висока продуктивност от BMW M. Коцептът обезпечава взор към най-мощния автомобил BMW M, създаван в миналото серийно, чието произвеждане ще стартира в края на идната година. Наред с това за първи път марката “M ” употребява електрификация за едно извънредно преживяване при шофиране сред съвсем тихо плъзгане и типичните за M High-Performance благоприятни условия. BMW Concept XM за пръв път показва взор към новия дизайн на предната част на бъдещия първокласен клас на BMW. Освен това виждаме извънредно прогресивна и самостоятелна интерпретация на дизайна на моделите BMW X, както и изцяло нова форма на разкош и чувство за шир в интериора на автомобила.

Интервюто с Домагой Дукеч, началник на BMW Design, и Франк ван Меел, основен изпълнителен шеф на BMW M разкрива философията зад този запаметяващ се концептуален автомобил, неговия дизайн и механически параметри и предлага опция да се надникне зад кулисите на неговата разработка и информационна платформа.



Любопитен факт е, че част от видео и фото материалите от световната камоания за премиерата на BMW Concept XM са занети в България. Основна част от фотосите са направени в комплекса „ Създатели на българската страна ”, който се намира над гр. Шумен, в края на лятото на 2021 година Мястото е определено, защото стилистиката на внушителния паметник кореспондира с формите на дизйна на концептуалния автомобил, а наред с това ансамбълът от внушителни фигури, разрешава основаването на цялостна хармония от Средновековието, само че разчупена и осъвременена, изключително посредством свежата и ексцентрична цветова интерпретация. Така е реализирана търсената модерна форма на кубизъм.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР