Aurobay разработва и произвежда едни от най-добрите в класа хибридни

...
Aurobay разработва и произвежда едни от най-добрите в класа хибридни
Коментари Харесай

Aurobay с високоефективен двигател на Pikes Peak 2024

Aurobay създава и създава едни от най-хубавите в класа хибридни задвижващи решения за световния пазар, предлагайки мотори, съвместими с всички най-нови екологични закони. Като пионер в международен мащаб на технология за задвижване, услуги за разработка и произвеждане по контракт, компанията основава стойност за клиенти и консуматори, като създава първокласни хибридни мотори, които към този момент задвижват милиони транспортни средства.

Aurobay ще показва своята продуктивност и дизайнерски благоприятни условия, като пуска своя 2.0-литров високопроизводителен мотор Spark Ignition в световноизвестното интернационално нанагорнище на Пайкс Пийк в Колорадо на 23 юни. Aurobay има дълга и горда история на победи в надпревари с приспособени индустриални мотори посредством наследството си от Volvo Cars и Geely.

2,0-литровият високопроизводителен мотор Spark Ignition на Aurobay работи в топ хибридни транспортни средства от най-голям клас в света. Сега той е приспособен да задвижва спортна кола, създадена от италианския производител на спортни коли Wolf Racing. Това е евентуално печелившо партньорство.

Автомобили, създадени от Wolf Racing, са печелили интернационалното нанагорнище на Пайкс Пийк няколко пъти, последно през 2023 година! Не единствено това, колата ще бъде ръководена от италианския играч Кристиан Мерли, който е 5 пъти европейски първенец на FIA по планинско нанагорнище.

Известно още като Race to the Clouds, Pikes Peak International Hill Climb се организира от 1916 година Пистата е с дължина 12,42 благи (19,99 km) и има над 156 завоя, изкачвайки се от 4720 ft (1440 m) до финала на 14 115 ft (4302 м). Състезанието нормално лишава към 8-9 минути, а неговата непримирима среда на огромна надморска височина и ниско наличие на О2 препитва моторите с вътрешно горене до краен лимит!

По време на спортни симулации, 2,0-литровият високопроизводителен мотор на Aurobay Spark Ignition потвърдено обезпечи надеждна висока продуктивност, макар ниското равнище на О2. Двигателят е планиран да работи непрестанно при 6300/мин, с преходни пикове до 6800/мин.

Главният изпълнителен шеф на Aurobay Майкъл Флейс сподели: „ Развълнувани сме да покажем на света какво могат да създадат нашите мотори на Пайкс Пийк. Очаквайте още доста вести за високопроизводителните мотори на Aurobay тази година! “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР