Любопитен диалог се заформи в ефира между Виктор Николаев и

...
Любопитен диалог се заформи в ефира между Виктор Николаев и
Коментари Харесай

Виктор Николаев към доц. Тонев: Ако не нося маска и кашлям във вашето лице и това на Елена Гунчева, значи няма да ме санкционират

Любопитен разговор се заформи в ефира сред Виктор Николаев и ръководителят на комисията по опазване на здравето доцент Антон Тонев. Последният разяснява решението на държавното управление да отстрани наложителното носене на маски от петък и те да се носят по избор.   

Епидемичната конюнктура няма да бъде удължена, което значи, че от първи април отпадат всички отговорности и това е реалност, сподели доцент Тонев. 

Значи мога да кашлям в лицето, Вашето и на Елена Гунчева колкото си желая, и никой не може да ме глоби, попита незабавно своя посетител водещият на " Здравей, България " по Нова Тв Виктор Николаев.

Бих предложил да носите маска, само че не мога да Ви задължа и няма да Ви глобяват, в случай че сте без маска. Аз персонално ще нося маска в Народното събрание, отговори доцент Тонев.

Елена Гунчева, в случай че си приказва с вас от близко, ще желаете ли и тя да си постави маска и по какъв начин ще реагирате, попита още Николаев.

Ще запазя известна отдалеченост, с цел да мога да я слушам и да бъда на безопаосно разстояние, отвърна доцент Антон Тонев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР