Любомир Спасов е новият директор на Данон за България. Той

...
Любомир Спасов е новият директор на Данон за България. Той
Коментари Харесай

Данон Сердика с нов директор за страната

Любомир Спасов е новият шеф на Данон за България. Той има над 20 години опит в бизнеса с бързооборотни артикули в огромни интернационалните компании, последните 7 от тях – в „ Данон Сердика “ АД. Oт 2015 година е част от екипа на компанията, като е заемал разнообразни виновни позиции, измежду които народен управител „ Ключови Клиенти “, търговски управител „ Дистрибуция и Традиционна Търговия “ и управител „ Търговска тактика и развиване “. Преди работата си в „ Данон Сердика “ АД, има насъбран скъп мениджърски опит в „ Максиъм България “ ЕООД, „ Девин “ ЕАД и „ Бритиш Американ Табако Трейдинг “ ЕООД.

Любомир Спасов поема поста от Даниела Узунова, която в продължение на 15 години бе неизменима част от „ Данон Сердика “ АД, а през последните 7 от тях управлява компанията извънредно сполучливо и в този момент поема по нов професионален път.

„ За мен е голяма чест и отговорност да поема поста на изпълнителен шеф в компанията. Предизвикателството е голямo и съм окуражен да продължа сполучливото показване на Данон на българския пазар и налагането на здравословни и устойчиви практики в бизнеса с храни и питиета в сходство с визията ни „ Една Планета. Едно Здраве. “ (One Planet. One Health), която отразява твърдото разбиране, че здравето на хората и това на планетата са взаимосвързани, съобщи Любомир Спасов във връзка новата си служба.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР