Любомир Петров признава, че на няколко пъти след смъртта на

...
Любомир Петров признава, че на няколко пъти след смъртта на
Коментари Харесай

Убиецът на милионерката Красимира Куковска призна , че е теглил от парите й

Любомир Петров признава, че на няколко пъти след гибелта на жена си Красимира Куковска е изтеглил от банковата й сметка 4000 лева Това стана ясно на разпоредителното съвещание по делото против него.

По друго дело Петров е обвиняем за убийството на Куковска, простреляна с въздушна пушка на 11 септември 2020 година То тече при закрити порти, с цел да не се разгласяват детайлности от двете дребни деца на фамилията.

Процесът за тегленето на пари беше отсрочен за 27 септември, тъй като адвокатката на Петров Светлана Званчева упорства, че повдигането на обвиняване и за тегленето на пари утежнява ситуацията на клиента, което съгласно нея нарушава един от главните правила в правото. Окръжният съд не одобри този аргумент, само че тя ще апелира пред Апелативния.

Куковска била заможна, тъй като наследила сполучливия агробизнес на умрелите си родители. Събрала се да живее с Петров в село Бегово. Глезела го със скъпи дарове, само че в един миг решила, че това повече не може да продължава, и го помолила да напусне дома й. На 11 септември 2020 година той отишъл до къщата й, когато тя спяла, влезнал, тя се събудила и съгласно прокуратурата той я прострелял с пушка, която била подпряна на стената в стаята. Първоначалната версия на Петров беше, че жена му се е самоубила, след това твърдеше, че двамата се сборичкали и по този начин бил създаден смъртоносният изстрел. 

У
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР