Любомир АламановКак може българин да предава българин???Това е новото послание

...
Любомир АламановКак може българин да предава българин???Това е новото послание
Коментари Харесай

Не гласувайте за националните предатели, те само ще ни вкарат в орбитата на кремълския диктатор

Любомир Аламанов

" Как може българин да предава българин??? "

Това е новото обръщение на про-кремълските матрьошки във връзка на арестуването на трима българи, тъй като са шпионирали за кремълския деспот. В него виждаме:

- няма значение кой какво е направил, има значение кой от какъв жанр е;

- няма значение дали някой е направил закононарушение, има значение дали е " наш " ;

- няма значение дали някой е увредил българските ползи, " патриотично " е да се бранят кремълските ползи.

На процедура про-кремълските матрьошки ни превъщат в " племе от родово-общинния строй ", в което няма закони, няма правила, няма развиване.

Да се дърпа струната на " родовата принадлежност ", под слогана " би трябвало да сме патриоти и да си пазим нашите ", с цел да се възпаляват пристрастеностите на онази част от хората, които нямат сериозно мислене и желаят да се скрият в псевдо-консервативното минало, тъй като не могат да проумеят сегашното и ги е боязън от бъдещето, като с това се пазят единствено и само ползите на непознат агресор, е присъщо единствено на политическите измамници, сектантите и националните предатели.

И не, това не е независимост на словото. Това не е " друга позиция ". Това е машинация. Точно както телефонните измамници не са хора с " друга позиция ", а са единствено измамници.
Да си знаете, като видите някой, който написа с отвращение " по какъв начин по този начин българин предава българин " без подтекст.

Идват избори. Мислете. Не гласувайте за националните предатели. Те единствено ще ни вкарат в орбитата на кремълския деспот. А по-късно ще си харчат еврата в " загниващия капитализъм " и ще се смеят на гласоподавателите.

Спокоен ден!

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР