Любо Симеонов, известен още като Чука от бандитските години и

...
Любо Симеонов, известен още като Чука от бандитските години и
Коментари Харесай

Любо Чука с приз за дизайнер, Азис - за моден вдъхновител

Любо Симеонов, прочут още като Чука от бандитските години и като звезда на българския ММА в по-ново време, завоюва премията за различен дизайнер на единствената у нас фешън телевизия Код Фешън на специфична гала в зала София Гранд на хотел Маринела. Гигантът персонално взе наградата за своята марка Луда. Първата от многото награди на вечерта отиде при Азис. Той взе приз за фешън подстрекател поради смелостта си в построяването на имидж.


Звездата, която пристигна в компанията на близката си другарка Ивайла Бакалова, с която бяха настанени на маса номер 1, персонално получи статуетката. За изненада на мнозина се тормози при приемането на първата си фешън премия. И съобщи в къса и много смислена тирада, че би бил в действителност благополучен, в случай че е въодушевил най-малко 1 човек.

Сред останалите получатели на призове беше отличената за 30 години в промишлеността на стила Жени Живкова, която сподели отлична форма на подиума, с изключение на най-новите си модели. В мъжкия жанр особено внимание беше отдадено на Агресия, като известната марка сподели и ревю в границите на вечерта.

Публиката на соарето изобилстваше от най-актуалните лица и имена в шоубизнеса сега, като измежду тези, на които гостите обръщаха очебийно внимание беше Ергенът.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР