Любо Киров ще изнесе втори концерт в зала 1 на

...
Любо Киров ще изнесе втори концерт в зала 1 на
Коментари Харесай

Любо Киров с втори концерт в зала 1 на НДК на 5 ноември

Любо Киров ще изнесе втори концерт в зала 1 на НДК на 5 ноември. Билетите за първата дата - 4 ноември, бяха съвсем разпродадени два месеца по-рано. Вторият концерт, който ще постави героичен край на турнето " Целуни ме " тази година, идва след големия интерес към събитието, научи ДУМА от Татяна Павлова от Artvent.
" Благодаря за голямото другарство и поддръжка. Очаквам ви на 4 и 5 ноември, с цел да честваме живота с музика! ", показа с феновете си Любо Киров.
Местата и за трите летни дати - във Варна, Бургас и Пловдив, бяха изчерпани авансово. Така концертите на Любо Киров " Целуни ме " влязоха в Топ 3 на най-посещаваните събития на български реализатори в класацията на една от известните платформи за продажба на билети Eventim с над 10 000 авансово продадени билета.
Турнето на обичания реализатор носи името на новия му албум " Целуни ме ", който бе показан през април. Специални посетители на концертите бяха Алма, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли.
Годината е извънредно мощна креативен за Любо Киров. През май беше първият му огромен концерт на сцената на именитата английска зала " Troxy " в Лондон в наличието на над 2000 души. В края на 2021 година Любо Киров направи музикално шоу на международно равнище в цялостната зала " Арена Армеец " в София, напомнят от Artvent.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР