Любо Киров обяви Турне 2023“, което включва концерти в големите

...
Любо Киров обяви Турне 2023“, което включва концерти в големите
Коментари Харесай

Любо Киров с голям концерт във Варна като част от Турне 2023

Любо Киров разгласи " Турне 2023 “, което включва концерти в огромните градове в страната. Всичко стартира на 2 август в Античния спектакъл в Пловдив. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две следващи вечери в зала 1 на НДК. Предстои прибавянето на още дати. На сцената с Любо Киров още веднъж ще бъдат Голямата тайфа и доста посетител реализатори.

Ето градовете и датите от Турне 2023:

Пловдив, Античен спектакъл, 2 август

Бургас, Летен спектакъл, 10 август

Варна, Летен спектакъл, 20 август

Стара Загора, Летен спектакъл, 23 август

Велико Търново, Летен спектакъл, 1 септември

Русе, Летен спектакъл, 08 септември

София, зала 1 на НДК, 8 ноември

София, зала 1 на НДК, 9 ноември

" Всяка среща с публиката онлайн е скъпа. Енергията на хората, чиито лица виждам против себе си, вършат тези събития незабравими. Любовта и поддръжката им се усеща същински и най-силно на концертите. Затова и тази година желая моите срещи с публиката да бъдат повече онлайн, а не през телевизионния екран, който оставям на назад във времето. Нямам самообладание да преживеем дружно " Турне 2023 “, разяснява Любо Киров.

През 2022 година билетите за концертите му в страната бяха разпродадени авансово и влязоха в Топ 3 на най-посещаваните събития на български актьори в класацията на една от известните платформи за продажба на билети Eventim.

И тази година стартира стремително за Любо Киров. В началото на февруари песента му " Усеща се мощ “ беше отличена в първите Годишни награди на Националната музикална ранглиста БНР Топ 20 с най-висока оценка от селекционния екип на радиото. Той беше и измежду артистите с открояващи се достижения и блестящо наличие в музикалния живот през 2022, включващи албума " Целуни ме ", впечатляващия едноименен концерт в зала " Арена Армеец ", както и националното музикално турне. В края на март Любо Киров ще бъде почетен с премия " Икар “ в категория " Атракционно и театрално изкуство “ за приноса му в музикално-сценичното изкуство. Поредна година той още веднъж е в класацията на влиятелното списание Forbes " Топ 70 на българските звезди “, което го сложи на най-предно място, като музикален реализатор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР