Любител футболист издъхна по време на мач между квартални отбори

...
Любител футболист издъхна по време на мач между квартални отбори
Коментари Харесай

Трагедия! Футболист издъхна в Кюстендил

Любител футболист издъхна по време на мач сред квартални тимове в Кюстендил. Нелепият случай става към 16 часа в неделя на частно игрище в квартал „ Запад “ в регионалния град. Тогава по време на мач на един от играчите му прилошава.

„ Става въпрос за 44-годишен мъж. Веднага неговите съотборници са позвънили на тел 112. Екип на незабавен център е оказал първа помощ на мъжа, само че малко по-късно той е умрял в Спешното поделение на Кюстендилската болница. Най-вероятна причина за гибелта е солиден инфаркт “, разяснява шефът на Спешния център, доктор Анелия Георгиева.

Това е втори случай на умрял футболист в границите на няколко месеца в Кюстендил. Предния път 28-годишно момче издъхна на самото футболни игрище пред погледите на своите съотборници. Отново причина за нелепата гибел се оказа инфаркт, напомня "Struma ".

„ Какво да ви кажем, събираме се на това частно игрище по към 12-14 индивида. Разделяме се на тимове и по този начин разпускаме от тежкото всекидневие. Спортуваме съвсем всеки ден, само че не щеш ли и спорта не е гаранция за дългоденствие. Втори наш прочут си отива без време “, разясниха футболисти от Кюстендил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР