Любимото шоу за звездни преобразявания “Като две капки вода се

...
Любимото шоу за звездни преобразявания “Като две капки вода се
Коментари Харесай

Любимото шоу „Като две капки вода“ връхлита в ефира на NOVA

Любимото шоу за звездни преобразявания “Като две капки вода ” се завръща в ефира на NOVA тази пролет с дванадесети сезон. След хитовите 11 сезона и цели 148 живи излъчвания, най-успешното развлекателно предаване в историята на българската телевизия ще посрещне новите звезди, които ще се борят за купата „ Най-добър подражател “. Неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще отведат феновете и участниците на най-очакваното и неповторимо музикално премеждие с неподражаемото си възприятие за комизъм.

Преди формалния старт на дванадесетия сезон на шоуто, феновете ще видят благотворителната вечер „ Като две капки вода за всяко дете “ , която NOVA реализира в партньорство с УНИЦЕФ България. След огромния триумф и събраните средства за три от самодейностите на Детския фонд на Организация на обединените нации предходната година, този път благотворителното издание застава зад идеята за битка против насилието против деца във всичките му форми.

На 18 февруари (неделя) в 20:00 часа под прожекторите ще излязат 8 неповторими дуета сред обичани български звезди и надарени деца. Сцената ще завладеят Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните дребни сътрудници.

С помощта на набраните средства , УНИЦЕФ ще работи за разпространяване на модела на центровете за деца и фамилии потърпевши от принуждение “Зона ЗаКрила “ в цялата страна, за предварителната защита и реакцията в случаите на принуждение, полова корист и употреба на деца онлайн и ще продължи да образова другите експерти - обществени служащи, здравни и медицински експерти, служители на реда, прокурори, юристи и други

Следете страницата, формалните профили на „ Като две капки вода “ в Instagram и TikTok, както и уеб страницата на NOVA за повече информация за формалния старт на сезон 12.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР