Любимката на народа Сашка Васева ще изпее две песни на

...
Любимката на народа Сашка Васева ще изпее две песни на
Коментари Харесай

Сензационно! Сашка Васев се оправи, ще пее на Пирин фолк

Любимката на народа Сашка Васева ще изпее две песни на 30-ото юбилейното издание на " Пирин фолк ", което ще се състои на 26, 27 и 28 август в Сандански. Чудесната вест заяви нейният брачен партньор Христо Бакърджиев, написа " България през днешния ден ".

" Имаме билети за България и се надявам Сашка да има сили да изпее две песни. Много го желае. Дай боже, да се случи! ", показа мъжът, който направи чудеса изпълнителката да се оправи след тежката интервенция, която претърпя.

" Изписаха Сашка от санаториума. Сега върви понякога, с цел да й вършат вливания, в случай че се наложи. Постоянно наблюдават положението й, не мога да кажа, че е изцяло възобновена, само че и това се надявам да се случи. Възхищавам се на нейния мощен дух и религия ", показа предприемачът.

Вчера той планираше следобяд да вземе брачната половинка си и дружно да отидат на черква по случай Голяма Богородица.

" И тук, в Германия, е огромен празник. Вярващите се молят за здраве, ние също ", сподели Бакърджиев и посочи, че Сашка към този момент може да се грижи сама за себе си. " Много желаеме да се приберем в България. Дъщеря ни Христина-Елена към този момент се прибра за ваканцията, с цел да се види с приятелите, Христо-Никола също. Всички се надяваме и зрението на Сашка да се върне на 100 % и тя да се оправи изцяло ", изясни още Бакърджиев.

Ако Сашка е добре и взе участие в 30-ото юбилейно издание на " Пирин фолк ", тя ще се трансформира в сензацията тази година. Освен нея в трите дни ще вземат участие всички по-големи фолклорни звезди на България - Глория, Володя Стоянов, Наум Петрески и Зуица Лазова, Илия Луков, Лия, Георги Гоцев, Ива и Велислава Костадинови, Васко Лазаров, Невена Цонева, Севдалина и Валентин Спасови.

" Пирин фолк " е обичаният фестивал на Сашка. Толкова от дълго време копнее да се качи на сцената и още веднъж да извиси глас ", надява се Христо Бакърджиев.

Сашка Васева бе оперирана в Германия предходната година, откакто й сложиха диагноза израстък в мозъка. След интервенцията лекарите считат, че до две години певицата ще се възвърне изцяло. Те отстраниха непознатото тяло, което към този момент не притиска зрителния нерв на Дупнишката Мадона и тя прави всичко допустимо да се оправи.

Дълго време изпълнителката на " Доларите в марки " живееше с неправилна диагноза - недоразвитост на зрителния нерв, която, в случай че бе открита в точния момент, щеше да й спести доста страдания, считат хората към Сашето.

" Поздрави на България и на всички, които обичам ", съобщи Христо Бакърджиев думите на благоверната си, която, дай боже, напълно скоро може да забележим онлайн у нас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР