Любимият ни Св. Валентин наближава, а с него и желанието

...
Любимият ни Св. Валентин наближава, а с него и желанието
Коментари Харесай

Идеалният подарък за Св. Валентин

Любимият ни Св. Валентин наближава, а с него и желанието да материализираме мощните усеща, които изпитваме към обичаните си хора. Разбира се, подаръците не трябва да са единствено с мотив, само че от време на време мотивът ражда най-хубавите дарове. А какъв по-добър метод да кажете „ Обичам те! “, в случай че не със запаметяващ се мирис за вас и половинката ви?

За Деня на любовта ще се впуснем в ново премеждие, с което да преоткрием обичания! От BOSS Parfumеs изследват една нова и сантиментална страна на прелъстяването с най-новата си серия парфюми BOSS The Scent Pure Accord за него и за нея. Ароматното дуо е естественото продължение на добре познатата ни линия BOSS The Scent.



Едва ли има по-подходящ мъж, който да е сборен облик на изкушението, от харизматичния Джейми Дорнан, прочут ни от филма . Той е рекламното лице на акцията и си партнира с изкусителната холандска манекенка Биргит Кос. Те описват безконечната история за прелъстяването сред мъжа и дамата, които доближават ново равнище на свързаност чрез искрящите и чувствени нотки на двойката тоалетни води BOSS The Scent Pure Accord.

В BOSS The Scent Pure Accord за него ще открием нежните нотки на джинджифил, пренасящ ни към сърцето от плод манинка. Уникалната база от чувствено бяло кадифе води тоалетната вода в една напълно нова ароматна територия, която предлага съвършения баланс сред топлота и светлина.

BOSS The Scent Pure Accordза нея пък отразява женствеността с върховите нотки на бергамот и искрящото сърце от сетивен цвят османтус. Основа от обгръщащ мускус добавя аромата и безпроблемно сплотява мекост и мощ. 



Двата аромата пресъздават мъжкото и женското начало и събират в своите флакони – от по 30, 50 и 100 мл – пристрастеност, и малко храброст, задоволителна да се впуснете в приключението на Boss. Осмелете се!

 

С подкрепата на Boss

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР