Любимият на цяла България доктор Мирослав Ненков разкри какво е

...
Любимият на цяла България доктор Мирослав Ненков разкри какво е
Коментари Харесай

Мирослав Ненков шашна всички. Какво видя, докато беше във властта

Любимият на цяла България лекар Мирослав Ненков разкри какво е видял, когато е бил във властта.

„ Във властта видях хора, които наподобяват на хора, наподобяват като хора, приказват като хора, само че не са хора. Не знам какви са. Хора, които за два лв. биха продали бъбрека на майка си. За три – сърцето ѝ. Ей такива ”, изясни той пред Мариян Станков – Мон Дьо. Той ни показа Ненков подобен, какъвто в никакъв случай не сме го виждали до момента.
-->
Д-р Мирослав Ненков е един от най-известните български лекари. Той е анестезиолог, координатор по донорство, три пъти беше във властта като зам.-министър и министър на опазването на здравето. Всяка петък заран чуваме гласа му по „ Дарик ”. Със сигурност знаете, че има цинично възприятие за комизъм и споделя смешно вицове.

„ Да си Мирослав Ненков е доста занимателно. Изведнъж се снабдих с три деца в бързината. Страхотна шумотевица – няма спирка. За себе си знам, че съм с наднормени килограми, с които тежко се боря. Като седна на маса и ставам различен човек ”, споделя той с усмивка.

Д-р Ненков споделя, че към момента е незает. „ Ако е рекъл Господ, до месец ще стартира работа. Аз имах доста оферти. Проблемът ми беше да обмисля какво желая и къде да отида ”, изяснява той. Казва, че към момента не му е минало, че си потегли от ВМА: „ Страдам за сътрудниците си. Работех със страхотни хора ”. Уточнява, че е получил поддръжка от хора от гилдията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР