Любимият на няколко поколения българи голям актьор Стефан Данаилов отново

...
Любимият на няколко поколения българи голям актьор Стефан Данаилов отново
Коментари Харесай

Вижте кой връща големия Стефан Данаилов на екрана

Любимият на няколко генерации българи огромен артист Стефан Данаилов още веднъж ще се появи на екрана. Това става с помощта на Ясен Генадиев, режисьор на 20-минутния късометражен филм „ Правила “. Именно Данаилов играе основната роля в лентата.

„ Ей, това момче не ме остави на мира. Шест месеца. Звъни, звъни, звъни… Не, та не! Не приема отвод. Ама, господин Данаилов, аз когато писах сюжета, за Вас си мислех. Дърпам се, само че той упорит„ Не бях добре със здравето, не бях въобще за екран, само че най-после се предадох. Прочетох сюжета, беше ми мъчно, тъй като имам проблем и с очите. Но го прочетох. И си споделих – че това в действителност съм аз. Почти. Нави ме “, описа самият Данаилов в навечерието на премиерата. Филмът ще бъде прожектиран на следващия ден, 12 май, в Дома на киното.

„ Историята в действителност прилича живота ми, това, което ми се случи. Разбира се, героят е по-различен, само че съумях да вложа и това, което почувствах, когато аз изгубих, когато аз страдах, когато разбрах цената на живота, на щастието, на способността да се изправиш и продължиш напред. И аз ще съм на премиерата, вълнувам се какво се е получило. Дано феновете усетят персонажите и историите им. Дано филмът освободи някого от пандиза на самотата “, споделя още Данаилов.

„ Правила “ е историята за един стар отшелник, чийто живот се изплъзва сред пръстите му. На Данаилов партнират още Евелин Костова, Мария Статулова и Дарин Ангелов.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР