Любимият на много българи комик Любо Нейков е пословичен с

...
Любимият на много българи комик Любо Нейков е пословичен с
Коментари Харесай

Любо Нейков наистина има златно сърце: Спасява Слави Трифонов

Любимият на доста българи комедиант Любо Нейков е легендарен с положителното отношение към околните и приятелите си. Често те споделят за него, че е подготвен на всичко, с цел да зарадва близките, просто тъй като има златно сърце. Това удостовери и бащата на известния артист пред вестник „ България през днешния ден “.

Иван Нейков разкри, че в случай че се наложи, Любо е подготвен да помогне и избави шоумена Слави Трифонов. Родителят на комика е безапелационен, че изявленията и ширещите се клюки за спор в връзките на Любо Нейков и Слави Трифонов не дават отговор на истината и ги дефинира като „ измислици и нелепости “. Иван Нейков посочи, че двете звезди в никакъв случай не са били неприятели в живота.

Като доказателство той даде и образец от интервала, в който Любо Нейков е взел решението да напусне „ Шоуто на Слави “.

Тогава Любо довел за собствен заместител артиста Краси Радков, който след това се оказва същински удар в десетката за шоуто на Дългия. Иван Нейков показа и за последния диалог, който е водил със сина си Любо. Той е бил след тежката интервенция за промяна на тазобедрената става, на която се подложи Слави Трифонов, който сега минава курс на рехабилитация.

„ Слави постоянно може да разчита на мен. Каквото би трябвало, всичко ще направя за него, в случай че би трябвало да го избавям “, е декларирал Любо Нейков пред татко си и по този метод е развенчал слуховете, че двамата със Слави са във война. Топли думи за Любо Нейков ще има и в новата книга за Стоянка Мутафова, която сега написа дъщерята на огромната актриса – Мария Грубешлиева-Муки.

В томчето, което би трябвало да излезе от щемпел през септември, Любо е разказан като „ виновен и лоялен като момчето, което Стоянка в никакъв случай не е имала “. Муки отбелязва също по този начин, че Нейков продължава да я обгрижва и постоянно глези Госпожа Стихийно злополучие, като й поръчва храна за у дома от обичания си ресторант.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР