Любимият мафиот на България – Петър Туджаров-Джаро, се завръща в

...
Любимият мафиот на България – Петър Туджаров-Джаро, се завръща в
Коментари Харесай

Джаро се завръща като злодей в нов сериал по БНТ

Любимият мафиот на България – Петър Туджаров-Джаро, се завръща в Българска национална телевизия, единствено че не в криминалето „ Под прикритие ”, в което стана всеобщ любим, а в новия сериал „ Вина ”. Снимките започнаха напролет, а готовата продукция потегля незабавно след Нова година – от 5 януари.
След като направи няколко положителни комедийни функции , Михаил Билалов се завръща в облика, с който феновете го заобичаха – на неприятния . Той е главният антагонист във „ Вина ”. Интригата в сериала се развихря към спасяването на винарна в Мелник, а героят на Билалов желае да я отнеме с машинация от основния воин. Той пък от своя страна е прекарал съвсем целия си живот в Съединени американски щати, само че се прибира в родината поради винарския бизнес и взема решение да го изправи на крайници. Ролята е поверена на Влдимир Зомбори, който е най-типичното положително момче, което може да се открие измежду българските артисти. Негова дясна ръка е героят на Герасим Георгиев – Геро, а режисьор е Виктор Божинов. Божинов от много време работи с комика и с Джаро, а Зобмори взе в сериала на Нова тв „ Пътят на достойнството ” – още веднъж в ролята на положителното момче в историята. Той изигра Оги – убитият брачен партньор на основната героиня. 

„ Вина ” трябваше да тръгне през есента, само че се забави поради международното състезание по футбол. От Българска национална телевизия най-вероятно са решили да го пуснат незабавно след Нова година, с цел да изпреварят конкуренцията на частните канали, които възнамеряват старта на своите нови продукции чак в края на февруари. Сериалът ще върви всеки четвъртък от 21 часа. В него, с изключение на Джаро, Зомбори и Геро, вземат участие Параскева Джукелова и младите актриси Кристина Верославова (Яна от сериала на Би Ти Ви „ Татковци ”) и Елена Телбис. Ролята на първата е на публична половинка на героя на Зомбори, а на втората – отдадена служителка във винарната.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР